Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Wellstar Alga Imune immunerősítő
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
BABY TOWEL
BABY TOWEL
6.990,00Ft
Termék toplista
Tovább
1. STICKER SET
2. LOGO STICKER
3. Wellstar Alga Imune immunerősítő
4. BOTTLE ALU
5. COFFEE MUG BLACK
6. BEANIE LOGO
7. COFFEE MUG ORANGE
8. TEAM TEE
9. REV-CLOCK
10. TOWBAR CAP
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Wellstar Alga Imune immunerősítő


Kód:WIMU001
Gyártó Wellstar
Ter. állapot: Raktárról
Bruttó: 10.900,00 Ft

A Green Gold IMUNEŸ a világrekord-antioxidánssal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel, valamint másodlagos növényi összetevőkkel és nélkülözhetetlen aminosavakkal most az Ön elengedhetetlen vitalitás-terméke lehet.

TELJESKÖRŰ HATÁS.

EGYEDÜLÁLLÓ ÖSSZJÁTÉK HÁROM FÁZISBAN.

A Green Gold IMUNEŸ vitális anyagösszetétel egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül: Először a Chlorella segíti testét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől. Ezt követően a Spirulina és a Lithothamnium rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal látja el szervezetét és felkészíti a mindennapi igénybevételre. A folyamatot végül a természetes asztaxantin koronázza meg, melyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legjobb védőpajzzsal látja el sejtjeit az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

1. Fázis: SEJTTISZTÍTÁS

A Chlorella alga a méregtelenités mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.

2. Fázis: SEJTTÁPLÁLÁS

A Spirulina és a Lithothamnium algák rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.

3. Fázis: SEJTVÉDELEM

A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes asztaxantin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.

A LEGINTENZÍVEBB SEJTTISZTÍTÁS.

CHLORELLA: EGYEDÜLÁLLÓ „MÉREGMÁGNES” HATÁS.

Szervezetünk napról napra egyre több méreganyagnak van kitéve, melyek hosszútávon lerakódnak a sejtjeinkben, megváltoztatják a testfunkciókat és káros hatással vannak egészségünkre. Kiváló tisztítóereje által a Chlorella mikroalga a méregtelenítés vitathatatlan „mestereként“ vált ismerté. Összegyűjti a méreganyagokat és eltávolítja őket a szervezetből. Itt több tényező játszik közre, mint például az egyedülálló sejtfalstruktúra, valamint az alga egyedülálló filteraktívanyag-tartalma, például a klorofill. A folyamatban a sporopollenin különleges szerepet tölt be. A természetben kizárólag a Chlorella algában található meg és valóságos „méregmágnesként“ működik.

ÉRTÉKES ÉS EGYEDÜLÁLLÓ HATÓANYAGOK

 • Rekordmennyiségű, erősen koncentrált klorofill és sporopollenin, amely a két leghatásosabb károsanyagmegkötő
 • Természetes antioxidánsok, polifenol és másodlagos bioaktív anyagok
 • Rendkívüli koncentráció a következő összetevőkből: teljes értékű, növényi fehérje, valamennyi alapvető aminósav, B-komplex vitamin, K vitamin, valamint ásványi anyagok és olyan nyomelemek, mint a magnézium, kálcium és a szelén

KIEMELKEDŐEN GAZDAG SEJTTÁPLÁLÁS.

SPIRULINA & LITHOTHAMNIUM: A VILÁGREKORD-SEJTTÁPLÁLÓK.

Annak érdekében, hogy testünkben minden szervünk hatékonyan lássa el funkcióját, kiváló minőségű, nagy koncentrációjú természetes vitális anyagokra van szükségünk. A maják már többezer évvel ezelőtt is ismerték az algák kimeríthetetlen gazdagságát vitális anyagokban, valamint az emberi testre kifejtett kedvező hatásukat.

SPIRULINA PLATENSIS

A Spirulina „természetes kincsesládája“ egyedülállóan kiegyensúlyozott összetételben tartalmaz kiemelkedő mennyiségű természetes anyagot, mely egészségünk számára nélkülözhetetlen. A Spirulina vékony sejtfalán keresztül az emberi test rendkívül jól fel tudja venni a vitális anyagokat, éppen ezért biológiai hasznosíthatóságuk 90 %, azaz teljes mértékben egyedülálló.

A Spirulina összehasonlítása

 • 300 %-kal több kalcium mint a tejben
 • 2300 %-kal több vas mint a spenótban
 • 3900 %-kal több béta-karotin mint a sárgarépában
 • 375 %-kal több fehérje mint a tofuban

LITHOTAMNIUM CALCAREUM

A mikroalga annak köszönheti különleges hírnevét, hogy természetes anyag és szerves kálcium és magnézium tartalma világrekordot dönt, ezek az összetevők a csontok, a bőr és a haj alapelemei. Ázsiában éppen ezért a csontritkulás nem jelent gondot.

Kiváló tápanyagsűrűség

Rekormdennyiségű, több mint 4 000 természetes vitális anyagot tartalmaz, többek között:

 • Vitaminokat (A, B, D, E és K)
 • Telített és telítetlen zsírsavakat, mint például a rendkívül fontos omega-3-zsírsavat
 • Ritka, de nélkülözhetetlen nyomelemeket, például jódot, szelént, cinket, kobaltot, rezet, vasat és krómot
 • Aminosavakat, mind a nyolc alapvető aminosavval együtt, mint az izoleucin, leucin, lizin és fenil-anin
 • Antioxidánsokat, elsősorban a karotionid csoportba tartozó béta-karotint

A LEGERŐSEBB TESTVÉDELEM.

KIVÁLÓ HATÉKONYSÁGA TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT.

Az algák már 3 milliárd évvel ezelőtt, a korai Földünk időjáráskáoszában is dacoltak a legviszontagságosabb természeti körülményekkel. Az „asztaxantin“ természetes anyagának köszönhetően – amely a világ egyik legerősebb természetes védőpajzsa – átvészelték a legnagyobb hőmérsékletingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig.

Időközben a természetes asztaxantin a „világ legerősebb antioxidánsaként“ vált ismerté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek. Ez a folyamat egy, a környezeti stresszhatások által kiváltott természetes reakció. Az asztaxantin védőfunkcóinak köszönhetően, mélyalvás állapotában az algák akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik. Csak akkor ébrednek újra és nyerik vissza eredeti zöld és aktív állapotukat, amikor az életkörülmények ismét megfelelőek lesznek, azaz elegendő táplálék és víz áll rendelkezésükre és a természeti körülmények már nem szélsőségesek.

ANTIOXIDÁNS TERMÉSZETI CSODA.

SZENZÁCIÓS RENDSZER A MINDENNAPOKRA.

Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik. A szabad gyökök megtámadhatják a test sejtjeit. Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időben, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, ízületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.

Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodást elkerüljék – mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne – a természet „antioxidáló hadsereget“ hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismertebb antioxidánsokhoz az A és a C-vitamint, valamint a béta-karotint számítjuk. A karotionidok csoportjához tartozó asztaxantin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek – világszerte egyedülálló szerepet játszik.

Egyes kiváló antioxidánsok, mint például a C vitamin adott körülmények között – mikor semlegesítik a szabad gyököket – maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteket, azaz „prooxidatívvá“ válnak. Az asztaxantinnál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A TERMÉSZETES ASZTAXANTIN

 • 20-szor erősebb mint a szintetikus asztaxantin
 • 50-szer erősebb mint a béta-karotin
 • 60-szor erősebb mint a C-vitamin
 • 550-szer erősebb mint az E-vitamin

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik „prooxidatávvá“, így gond nélkül fogyasztható.

TUDOMÁNYOS KUTATÁS.

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyisségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre gyakorolt számtalan pozitív hatását világszerte sokezer tanulmányban vizsgálták és bizonyították. Számos egyetem és tudományos intézmény jegyezte le az Ÿantioxidánsok kiemelkedő egészségjavító hatását. A publikációk időközben a kutatások rendkívül tág témakörét fogják át, a vérnyomás és koleszterinszint-csökkentő, gyulladásgátló, valamint izomépítő, anyagcsere-serkentő és vércukorszint-csökkentő hatásának kérdéskörét ölelik fel.

Elsősorban testünknek azon funkciói állnak a kutatások középpontjában, amelyek kis károsodása is nagy mértékben befolyásolja életminőségünket: a szemeket, a fejet, a szívet és az izületeket.

180 db kapszula/doboz

Ár: 10900,- Ft/doboz.

Megjelenítve 1-től 1 -ig (Összesen 1 termék)
Szilveszteri cikkek