Főoldal >> Katalógus >> Garancia
Garancia
Garancia
A gépekre, berendezésekre 1 év garancia vonatkozik rendeltetés szerű használat esetén. A garancia nem vonatkozik a drótkötéllel szerelt berendezésekre, valamint a kárpitozott, bőrrel bevont elemekre. Rendelés előtt kérjen további felvilágosítást a garanciális feltételekről a vevőszolgálattól!

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a
117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Nem illeti meg a fogyasztót, vásárlót az elállási jog: olyan termék esetén, melynek az ára a vállalkozás által nem irányítható ingadozásoktól, változásoktól, pénzpiaci mozgásoktól függ. ; Olyen nem előre gyártott termékek esetében, amelyek a fogyasztó kérésére, az általa szabott igények alapján egyedi kérésnek megfelelően került legyártásra. ; Olyan termék esetében, amelynél a fogyasztó kifejezett kérésének tesz eleget. ; Amikor az üzemeltető sürgős javításokat kér. ; Olyan esetekben, amikor az üzemeltető sürgős, indokolatlan karbantartási, változtatási munkálatokat kér.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a kondigepek@lttech.hu címen.

 

Webshop Hun V1.071S Látogatók száma: 6347700
Szilveszteri cikkek
Ügyfélkapu
Bejelentkezés


Regisztráció
0 cikk.
Gyorskeresés

Hírlevél
Pénznemek
//jobb klikk tiltás echo ' ';